Zoneterapi

Zoneterapi har været kendt i flere tusinde år til behandling af spædbørn, børn, teenagere og voksne. Mest kendt er det måske til behandling af spædbørn og i forbindelse med graviditet. 
Behandlingen er baseret på princippet om, at alle organer, muskler, knogler, og nerver er repræsenteret som zoner i fødder, ansigt og hænder. Energibaner forbinder kroppen i meridianer, er disse blokeret eller i ubalance kan der opstå følelsesmæssige problemer, stress og i værste fald sygdom.

Gennem zoneterapi forsøger man at hjælpe kroppen med at rydde op i blokeringer, sådan at kroppen igen har kraft til at regenerere. Ligeledes forsøger man at hjælpe kroppen af med affaldsstoffer. Når vi er stressede bremser kroppen sin effektive udrensning og ophober i stedet affaldsstofferne i kroppen, hvorfor vi kan få skader eller i værste fald sygdom. 

Om zoneterapi gør ondt, vil jeg lade være op til dig at bestemme. Men som hovedregel: Nej zoneterapi er dejligt, afslappende og giver energi.  

Hvor mange behandlinger man skal regne med er individuelt. Nogle vil mærke en reaktion efter en enkelt behandling, andre efter flere og ganske få vil ikke mærke en reaktion. Nogen vælger at få behandling i et forløb mens symptomerne står på, andre vælger at fortsætter, som en forebyggende behandling. 

Sygesikringen Danmark giver i dag tilskud til zoneterapi, det samme gør mange forsikringsselskaber.

Har du flere spørgsmål kan du måske finde svaret under ofte stillede spørgsmålLæs også hvad   mine klienter mener.


Gå til tidbestilling

Læs mere om nogle af de situationer hvor man kan behandle med zoneterapi

Læs mere om nogle af de situationer hvor man kan behandle med zoneterapi