Privatlivspolitik

Formålet med sanselig.dk's persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. 

Hvilke personoplysninger indsamler sanselig.dk?

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. 

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. 

Sanselig.dk indsamler kun de personoplysninger som er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere en ydelse. sanselig.dk indsamler aldrig supplerende oplysninger fra tredjemand vedrørende slutbrugerne. Følsomme oplysninger indsamles udelukkende til brug i journal, samt til at identificere klienten ved indberetning til sygesikringen Danmark og/ eller til klientens forsikringsselskab.

Formålet med journalføring/ indsamling af data/ behandling af klientens personlige oplysninger er ud fra kundens egne helbredsoplysninger og andre relevante oplysninger at kunne identificere og behandle kunden med zoneterapi m.m. samt at kunne dokumentere den gennemførte behandling.

Klienten (eller værge) vil blive bedt om skriftligt samtykke til at optage og opbevare journalen. 
Klienten kan til enhver tid trække sit samtykke tilbage. 

Alle persondata opbevares i krypteret form. Journaler slettes når de ikke længere er i brug, til hverken behandling, regnskab og / eller indberetning til sygesikringen Danmark og/ eller klientens forsikringsselskab. 

Journalen kan opbevares i længere tid i anonymiseret form hvis der er relevant behov for dette. Ex sygesikringen Danmark eller forsikringssag.


Hvem videregiver sanselig.dk personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på sanselig.dk, samt i klinikken sanselig.dk videregives ikke til tredjepart, men hostes af Unoeuro og driftes af getya.net.

Sanselig.dk anvender e-conomic til regnskab, samt bruger Google til journaloplysninger. 

Hvordan indsamler sanselig.dk personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med bestilling, indsamler sanselig.dk dine journaloplysninger i forbindelse med behandling. Her indsamles både almindelig følsomme data, som navn, telefonnr mail adr og cpr nr (kun ved medlemskab af sygesikringen danmark & forsikringssager). Samt personfølsomme data til at afdække behandlingsbehov, og bestemme behandlingen. 

Annoncering

Sanselig.dk har ingen aftaler eller partnerskaber med noget reklameserverfirma.

Sikker kommunikation til sanselig.dk

Vær opmærksom på, at brugen af normale formularer, som fx indtastningsfelter, på sanselig.dk ikke sendes krypteret. Hvis din forespørgsel indeholder oplysninger om forhold, som du mener skal beskyttes, eksempelvis om private forhold, bør du bruge digital signatur til at sende en sikker mail til sanselig.dk. Alternativt kan du anvende almindelig post i stedet for internettet.