Kundereferencer


Bloggeren Danica Chloe skriver lidt om sanselig.dk flere steder på bloggen: 
https://www.danicachloe.dk/2018/02/zoneterapi-som-gravid/
https://www.danicachloe.dk/2017/06/hvad-er-zoneterapi-min-oplevelse/
Bloggeren Meyermor skriver lidt om væske på ørene hos hendes datter og behandling hos sanselig.dk
http://meyermor.dk/?s=sanselig.dk
Kære Lise
Jeg forlod din klinik idag og følte mig som et nyt og endnu mere positivt menneske. 
Tusind tak 
Simon
Zoneterapi hos dig; har været en stor hjælp for lille Sofia. Det er bare så fantastisk!!! Endnu engang tak for hjælpen Lise:)
Ann & Sofia
Jeg har været fast inventar på briksen hos Lise Breusch Klinkby siden 2011. Startede pga kraftig stress og en hel del ubalancer i kroppen. Fra første dag kunne jeg mærke at Lise kunne noget specielt. Dels er hun er fremragende zoneterapeut i det hele taget, utroligt dygtig, erfaren og vidende. Hun tager både fat og er fintfølende.
Hun tuner sig lynhurtigt ind på det enkelte menneske, og går direkte på de konkrete problemer, så man meget hurtigt mærker at det virkelig virker, rent fysisk/kropsligt.

Men udover at håndværket er på plads, så har Lise også noget ekstra.. En helt utrolig empati og næsten clairvoyant fornemmelse for hvordan hun kan hjælpe det menneske hun har på briksen. Ikke på en mystisk eller overnaturlig måde, men mere med en dyb forståelse og en helt unik fornemmelse for mennesker. 

Jeg har været hos mange forskellige zoneterapeuter tidligere, og de fleste er udmærkede til selve håndværket og det fysiske aspekt, men for mig hænger krop og psyke uløseligt sammen, og hos Lise får du hele pakken! Jeg giver min dybeste anbefaling til Lise, og opfordrer alle til at få krops- og livsbalancen tilbage hos Sanselig!
- M
Hej Lise tak for en god behandling forleden dag. En zoneterapi hos Lise gør mange gode ting. Der giver mig ro i hovedet, og har hjulpet mig af med bla. En overbelastet skulder så hermed min varmeste anbefaling.
- Anders
1000 tak for behandlingen i mandags. Det var en skøn oplevelse ;-) Kl 2.30 i nat gik vandet og kl. 10.21 blev vores vidunderlige søn født. Ord kan ikke beskrive hvilken fantastisk oplevelse det har været at bringe ham ind i denne verden - en oplevelse som allerede startede mandag hos dig!! Endnu en gang et stort tak.
Smil og glade tanker Kristine & Alexander
Lises fintunede evner til at mærke hvor behandlingen skal foregå, åbnede igår op for nogle emotionelle processor, jeg manglede at kunne sætte ord på. De ord dukkede under behandlingen op helt tydeligt i min hjerne.
Da de ord var formuleret som sætninger i mit bevidste jeg, åbnede min krop op fra at være anspændt til at tage imod dybdegående behandling. Så ud over at gå fra behandlingen afslappet og afspændt, så gik jeg også derfra med en fornemmelse af en hel tydelig kommunikation fra min krop, der nu fungerer som et mantra og hjælper mig med at huske, hvor jeg er på vej hen og hvad denne process, jeg befinder mig i, drejer sig om. Det giver styrke, ro og afklarethed.
Og alt det fra at blive trykket lidt på fødderne :)
Marie
Meget meget positiv handel med seriøs, sød og yderst fair sælger. Mine varmeste anbefalinger!!!
Mange hilsner, N :)
Jeg vil lige melde tilbage på, hvordan det går med Asger: Efter jeg modtog din mail, gik jeg straks til sagen og gav Asger zoneterapi efter dine anvisninger:-) Det virkede over al forventning, og han havde afføring 5 gange den dag! Efterfølgende har vi ikke haft en eneste grædetur i forbindelse med luft eller afføring. Helt fantastisk:-)
Tusind tak for hjælpen, det er jo helt vildt hvordan det virker! Men jo altså ikke ret smart for din forretning at du på den måde gør dig selv arbejdsløs:-)
De aller bedste hilsner og glædelig jul Karen
Jeg har gået hos Lise igennem de sidste efterhånden mange år. Der har været sådan lidt af hvert.... Graviditetsgener, 'jeg vil føde nuuuuu', problemer med galdesten..
Lise er altid tilstede, lytter og kommer med gode observationer. Hun er heller ikke bange for at sige, når et problem ikke dækkes af hendes fag, men sender gerne videre. Jeg har f.eks været til kiropraktor på Lises forslag og hun havde helt ret i sine observationer...
Dengang Lise blidt rykkede mig under fødderne for at sætte en fødsel igang (39+3 og hedebølge..) kunne vi se effekten med øjnene... Lise trykkede, jeg fik en synlig plukve.. Der gik 24 timer, så fik jeg for alvor veer...
En meget varm anbefaling herfra! Lise, København K
Tusind tak for neglelakken. Fed farve og så en lak uden grimme ting i - jeg glæder mig til at prøve den. God weekend!
Tine :)
Tak for dejlig behandling, da vi kom hjem var de super glade resten af dagen og smilede og pludrede, det er lang tid siden de har gjort det så meget :) Synes ikke der kom mere i bleerne end normalt, men de sov dejligt om aftenen. Det virker som om det har hjulpet på hans mave, han er mindre ked af det og trykker ikke så meget.
Jeg prøver at trykke dem begge hver dag og massere inden de skal sove. Vi kommer snart igen.
Mor + tvillinger
Lise har en unik evne til at få ens krop til at slappe fuldstændigt af. Det gør at behandlingen føles intens og giver kroppen den energi og overskud som en travl hverdag kræver. Har i perioder uden behandling, klart kunne mærke at kroppen var mere stresset.
M. J.
Din behandling var helt fantastisk. Jeg mener ikke at havde fået en så god zoneterapi før og må rose dig til skyerne, for det var vidunderligt.
M.
Tak for idag - det er altid hyggeligt at komme hos dig frem for en upersonlig klinik. Man føler sig gode trygge hænder.
H.
Tak for hjælpen med vores datter. Efter besøget hos dig har hun været en helt anden baby - sikke en lettelse. Vi håber at vi må komme igen en anden gang hvis der opstår andre situationer.
M & S + A. M.
Jeg elsker at du elsker dit job Lise. Du er så dygtig, og det er den bedste og mest afslappende gave jeg kan give mig selv. Glæder mig så meget til næste gang.
Majka
Tak for nogle rigtig skønne behandlinger og de gode kostråd. Det er alt sammen noget mit knæ og min krop har nydt godt af og som også vil gøre det ud i fremtiden. Efter et par behandlinger er knæskaden nu stærkt på retur, godt arbejde:) Det betyder nu, at mine forberedelser til min Ironman er blevet optimeret og at jeg nu med kostrådene kan komme div. skader i forkøbet.
Hilsen en meget tilfreds kunde
Tusind tak for en super skøn behandling - you're a natural!
Klem og kram fra A. M.
Det mest anbefalelsesværdige: Zoneterapi hos Lise. Er du træt, udbrændt, har ondt nogle steder eller vil du bare forkæle dig selv er sanselig.dk det helt rigtige sted. For mig var det som at være i den syvende himmel, ren nydelse!
Nina Pilegaard
Det er første gang jeg prøver alternativ behandling, og jeg er virkelig positivt overrasket, over den herligt opløftende følelse jeg har, efter at have prøvet sanselig.dk. Tak!