Ofte stillede spørgsmål

Her følger nogle af de spørgsmål jeg ofte bliver stillet om zoneterapi.


Hvorfor skal jeg oprette en profil?

Hos sanselig.dk kan du logge ind i vores system ved hjælp af enten hotmail login, facebook login eller google login. Har du ingen af delene er du selvfølgelig velkommen til at sende mig en mail, hvis du er i tvivl om en tid. 

Når du bestiller den første tid hos sanselig.dk bliver du bedt om at logge ind og opdatere din profil, til dels for at du senere kan logge ind og ændre din bestilling/ se din bestilling.
Det er rart for alle parter, at jeg ved hvem der kommer, plus jeg har mulighed for at opstarte din journal, så vi ikke skal bruge tiden til det. 

Kan jeg være sikker på at behandlingen hjælper?

Al alternativ behandling er underlagt lov, som siger at man ikke må love at behandlingen kan hjælpe, ej heller selvom dine symptomer ligger inden for et af mine erfaringsfelter. 
Jeg kan have en formodning om at jeg måske kan hjælpe, og jeg kan fortælle om mine erfaringer med en behandlingsform, men ingen garantier. 
Umiddelbart vil jeg sige at du skal gerne opnå en ændring i en eller anden grad efter 3. behandling.

Hvor mange behandlinger skal jeg regne med?

Som regel tager børn hurtigere imod end voksne, hvorfor en enkelt behandling til spædbørn nogle gange vil være nok til at løsne op ved eksempelvis fordøjelsesproblemer. 

Det er dog individuelt fra person til person, hvor mange behandlinger man har behov for. Nogen kan mærke en ændring allerede efter første behandling og andre mærker en ændring efter flere behandlinger, samt andre mærker kun lille reaktion på trods af flere behandlinger. 
Igen er det individuelt fra symptom til symptom, så det er meget svært at spå om forløbets varrighed. 

Min erfaring siger at de fleste voksne begynder at mærke en ændring efter 3. behandling.

Kan jeg nøjes med 1 behandling?

Du kan sagtens nøjes med en behandling. Zoneterapi er absolut også velvære. En gylden regel i den alternative verden siger, at vi er lige så mange måneder om at løsne noget, som vi har været år om at opbygge noget. I nogle tilfælde endda år mod år. Så det kræver at du har lyst til at gå ind i et samarbejde, hvor vi sammen forsøger at bringe kroppen tilbage i balance.

Gør det ondt at få zoneterapi?

Smerte er individuelt fra person til person, men jeg gør mit bedste for at behandlingen skal være skøn og forkælende, frem for at gøre ondt. 
Ubalancen ligger oftest som et ømt punkt i foden, hvorfor der kan opstå tidspunkter under behandlingen hvor zonerne vil være ømme. 

Er der noget jeg skal medbringe?

Det er en god idé at komme lidt før din behandling, men af hensyn til klienter før dig, ikke mere end 10 minutter før din tid. 
Du skal sørger for at have drukket godt med vand inden behandlingen og også gerne resten af dagen. Lagner, tæpper og øvrige effekter til behandlingerne er inkluderet i prisen.