Graviditet

Prøven er positiv - hva sker der så herfra? 

En graviditet vil kræve øget energi, derfor er det vigtigt, at du lytter til kroppen og giver den hvile, når du er træt. Kosten betyder meget gennem graviditeten, nogle ting er gavnlige og andre skal man helt undlade. Vitamin behovet ændres ligeledes og det kan være en god ide at søge informationer om, hvilke vitaminer der egner sig bedst til dig i din graviditet. De fleste vil få brug for ekstra jern, andre kan nøjes med at spise grønsager, hvor niveauet er højt. Snak med din læge hvis du føler dig i tvivl. Sørg for at få frisk luft, let motion og vigtigst af alt NYD din graviditet. 

I starten kan der forekomme kvalme, senere uro i kroppen, væskeophobning, smerter m.m., alt er det signaler fra kroppen på, at der sker forandring. 

Zoneterapien være med til at mindske kvalme, mindske vand i kroppen, hjælpe de indre organer med at holde balancen og i det hele taget skabe velvære og energi hos den gravide. Vi snakker sammen før vi går igang og tilpasser behandlingen, så den passer til din krop. Det kan være en god ide at spise godt inden en behandling, så kroppen har både mad og væske at arbejde med. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jer og håber at kunne bidrage til 40 skønne uger. 

Gode kilder til fødevarer med højt jernindhold kan være kornprodukter (gerne de grove), kød, grønne grønsager/ bønner og frugt. Du kan bruge en fødevaredatabase, hvis du vil vide de enkelte madvarer indeholder.