Zoneterapi til Spæd- og småbørn


Velkommen til verden, et nyt vidunder er født.
Forventningerne er mange både hos forældre, bedsteforældre, venner og mange flere. 

Fødslen er for de fleste sjældent som forventet. Smertefrit eller ej, det gør piv ondt. Mange har haft en forestilling om fødslen, som ofte bliver helt anderledes end forestillingen.
Ender fødslen i akut kejsersnit, eller andet indgreb kan der være sting som generer. Og det kan være hårdt den første tid. Familien står tit på spring, både for at hjælpe, men også for at lære den nye skønhed at kende.

Mit bedste råd; 
Tag den tid i som forældre har brug for FØR i præsenterer det nye vidunder for hele familien. 
Tag den tid i har brug for til at lære hinanden at kende. 

Hospitalet er ofte den første base. Mange oplever et par døgn på enten en afdeling eller på barselshotel. Brug den hjælp i kan få. De kan meget ofte hjælpe med at få amningen i gang. Der er i dag ikke meget tid til overs, men de har en erfaring, som er guld værd. 
Min erfaring er at der er plads til de fleste ønsker, så længe det blot passer ind i hospitalets behov for sterilt miljø, ro og rytme. 

Ammepumpe kan lejes på de fleste apoteker.
De kan være en god hjælp hvis mælken ikke løber
Og maskinen er noget mere effektiv end en lille håndpumpe.

Turen hjem kan være skræmmende for mange. Samtidig med at man glæder sig til at komme ud af hospitalet. Skal familien nu være sig selv. Første barn, uden erfaring. Det kommer...
En baby kan i realiteten sove i en skuffe, pakkes ind i et godt tæppe, så længe der er ro, nærhed og mad er i langt i processen. 
Jeg er til dels modstander af alle de talvis af lister som findes over varer "du skal anskaffe" 
2 børn er ikke ens. For nogle er ammebrikker et must, for andre ubrugelige. For nogle er en mælkepumpe et must, men faktisk har de fleste apoteker pumper som kan lejes. De er væsentlig mere effektive end en lille håndpumpe. Og kan være en stor hjælp til at få produktionen i gang. 


Hjemkomst
Hverdagen
Søvn
Mødregruppen 

Iklinikken er der plads til baby. Det er vigtigt for mig at alt foregår med respekt for baby, og med tid til både bleskift og amning. 

Selve behandlingen kan oftest udføres på 15-20 min. Børn er umiddelbare, og reagerer oftest hurtigt. Afsat er 45 min. da det er vigtigt for mig at i føler jer velkommen, at vi har tid til spørgsmål og tanker.