Adventskage/ krydderkage

225 g udstenede friske dadler (groft hakkede)

125 g bløde rosiner

150 g mandelmel

150 g jyttemel

2 tsk bagepulver

1 tsk stødt ingefær

1 tsk kanel

1 tsk vaniljepulver

½ tsk kardemomme

½ tsk stødt nelliker

Et drys salt

Et drys peber

1 brev god chai te (eller hjemmelavet 2 dl)

100 ghee

2 æg

Adventskage/ Krydderkage

Sådan gør du

Start med at lave 2 kopper god chai - den ene kan du nyde mens du bager, den anden skal indeholde 2 dl chai (Jeg bruger Clipper Original Chai)
Smelt din ghee, evt kan du blot putte den op i den varme te.

Rør alle tørvarer sammen.
Bland de hakkede dadler, rosiner i tørmassen og rør godt rundt. 

Hæld den nedkølede te/ghee i, lidt af gangen. Slut af med de 2 æg og rør dejen til en lind luftig masse. 

Dejen hældes i en smurt form/ eller silicone form.

Bages 170° i ca 45 min