Spædbørn

Velkommen til verden, her er stort, lyst men ikke farligt. 

Hvordan mon vi har det når vi kommer ud, vi har ligget i vores hule i 9 måneder og pludselig skal vi opleve og fordøje Så mange nye ting. Derfor er det vigtigt, at vi hurtigst muligt får ro i hverdagen, ikke for mange gøremål og pligter. I stedet nydelse, ro, stabilitet og vaner.

Selvom det er svært at tro, kan et spædbarn tydeligt mærke omverden. Hvordan har vi det, føler vi selv den ro og tryghed vi gerne vil give vores børn.
Zoneterapi kan være med til at give ro og balance for både mor og baby. Vi prøver sammen at finde den balance kroppen har brug for via tryk på fødderne. 

De først måneder kan være en prøvelse for alle parter, for babyen kan det være lidt maveknep, et tryk efter fødslen, lidt uro i kroppen, faktisk de samme situationer vi voksne kan have i forskellige situationer. 

Ofte kan vi udnytte symbiosen mellem mor og barn. Ved behandling på mors fødder mens barnet ligger på moderens mave, kan begge få udbytte af zoneterapien. 

En behandling vil altid tage udgangspunkt i dagsformen for den lille. Der skal være tid til både mad og bleskift og behandlingen foregår derfor i ro og mag - i babytempo.
Derfor er der sat god tid af til jer. Ofte vil behandlingen kun tage 20 minutter, men hellere for meget tid end for lidt tid.

Ved en tvillinge behandling, hvor der er et akut behov for behandling, kan det være en god ide at komme 2 voksne. En nær ven af familien, en bedstemor eller begge forældre.