Gulerodskage uden gluten og laktose

150 g kokossukker
100 g majsmel
75 g sorghum (også kaldet durramel)
1 tsk husk (den gule)
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
1½ tsk ægte kanel
1 knsp knust nelliker
1 knsp salt
200 g reven gulerod
1 dl olivenolie
2 æg
Gulerodskage

Sådan gør du

Riv gulerødderne, bland olie og æg der i. 
Bland alle de tørre ingredienser sammen, rør godt rundt så det godt bliver blandet. Hæld det tørre i det våde og derefter op i en form, jeg bruger en rund 20 cm.

Bages ca 30-35 min v. 200 °, prik i midten af kagen med en kødnål eller lign. Når dejen ikke længere hænger ved, er kagen færdig. 
Vend kagen ud på en rist og lad den køle af.

Smør den evt op med laktosefri creamcheese rørt med lidt kokossukker og vaniljepulver, eller spis den som den er.


Retur til opskrifter