Broccolipizza

Bund:
1 broccoli ca 400 g
1 løg
3-4 æg alt efter størrelse
2 spsk olivenolie
150 g laktosefri ost (hvis den skal være laktosefri). Jeg bruger en vellagret parmesan, men brug den du ved du kan tåle. 
1 tsk salt
1 spsk fiberhusk
Du kan vælge at tilsætte 1-3 fed hvidløg efter smag, kan også komme i fyldet.

Fyld: 
Tomatpure 
Ost (hvis du kan tåle det) 
Og det fyld du har lyst til. 

På Billedet her er der brugt Økologisk Tomatpure fra glas, hvidløg, laktosefri ost, lidt cherry tomater og friske urter (oregano og basilikum).

Sådan gør du

Bund: 

Blend alle ingredienser (lettest at gøre med en stavblender). Hvis ikke du kan have dem af en gang, deler du det i 2 lige store portioner. 

Der er dej til 2 bunde, smøres ud i fint lag på bagepapir på en bageplade. Brug en dejskraber, dyp den evt lige i vand så kan du smøre det endnu tyndere ud. 

Bages 15-20 min uden fyld (til den begynder at tage farve i kanterne) 
Bages i 5-10 min med fyld. Hold øje lige pludselig har det fået nok.

Velbekomme
Broccolipizza

Retur til opskrifter